HTML

Vikaljska 5, Tuzla Bosna i Hercegovina, 035 227 584

MOTUL Istorija i filozofija poslovanja

Slika

Najmodernija ulja za sve vrste motora – i nešto više.


Suprotno od ostalih velikih kompanija, MOTUL nije vođen isključivo brigom za profit dioničara.

MOTUL je francuska kompanija svjetske klase specijalizovana za formulaciju, proizvodnju i distribuciju high-tech maziva za motore (motocikala, automobila i drugih vozila), kao i maziva za industriju preko svog MOTUL Tech progama.

Priznati smo za više od 150 godina kvalitete svojih proizvoda, inovacija kapaciteta i uključivanje u oblasti takmičenja. MOTUL je također prepoznat kao stručnjak za sintetička maziva. Već 1971. godine, MOTUL je bio prvi proizvođač maziva i pionir za formulaciju 100% sintetičko ulje za automobilske motore, 300V maziva, koristeći Ester tehnologije i korišten iz vazduhoplovne industrije.

- 1853. osnovan u New Yorku daleke pod imenom Swan & Finch Company
- 1953. prvi na svijetu počinju proizvodnju MULTIGRADNOG ulja,
- 1966. prvi na svijetu počinju proizvodnju POLUSINTETIČKOG ulja,
- 1971. prvi na svijetu počinju proizvodnju 100% SINTETIČKOG ulja.


► Mi smo kompanija koju vodi porodica, u kojoj kolegijalnost i timski rad našeg osoblja, naše mušterije i naši partneri predstavljaju osnov našeg uspijeha.

► Princip kratkih odluka jača našu sposobnost obavljanja posla i pomaže nam da brzo i fleksibilno reagujemo u odnosu na promjene uslova na tržištu.

► Naša posvećenost kvalitetu zahtijeva da prodaju vršimo isključivo preko profesionalnih distributera.

► Po našem mišljenju ulja su posebni proizvodi za koje su neophodne dodatne konsultacije sa potrošačima.

► Mi smo specijalisti u dizajniranju i proizvodnji maziva visoke tehnologije za automobile, motocikle i druga motorna vozila.

► Internacionalna kompanija, sa sjedištem u Evropi, dobro utemeljenim “Know-how” i ekspertizom za formulisanje maziva za specifične namijene, uključujući vožnju u ekstremnim uslovima.

► Uključeni u najviši nivo moto sporta.

► Sjedište u Francuskoj 6 filijala, 81 uvoznik širom svijeta.

Sve što mi radimo je stvoreno da pobjeđuje za vas.

PRIPREMA MOTOCIKLA ZA ZIMU

30.11.2018 11:33
Slika
Šta je potrebno da se motocikl pripremi za zimski san? Motul za vaš motocikl ima sva potrebna sredstva osmišljena u laboratoriji i primjenjena širom svijeta.Pogledajte i naručite Motulove proizvode na maloprodajnom portalu ODISEJ Moto Shop-a
Slika
ZIMSKA AKCIJA Pripremite se za temperature ispod nule!Da vozite sigurno tokom zime Motul proizvodi najvišeg kvaliteta. Uz  kupljenih 5 litara ulja 8100 i Specific serije u bilo kom pakovanju, dobijate 5 litara Vision Clean -20oC za samo 1 KM. Maloprodajna vrijednost tečnosti za šoferšajbu je 16 KM za 5 l...
0 0