HTML

Vikaljska 5, Tuzla Bosna i Hercegovina, 035 227 584

O NAMA


"
ODISEJ" d.o.o. Tuzla počinje sa radom 1997. godine i kao primarna djelatnost  bila je veleprodaja prehrambene robe određenih proizvođača. 
Od 1998. godine postali smo distributeri za pumpe, pneumatske alate, čelična užad i ostalu robu za rudnike u BiH. 
Iz ljubavi prema motorima i motociklizmu i iz sopstvenog iskustva, u nastojanju da nabavimo kvalitetnu moto- opremu za sopstvene potrebe, došli smo na ideju da možemo spojiti svoj hobi i posao. Zbog nedostatka kvalitetne ponude na BiH tržištu zaštitne opreme za motoriste kao i dijelova za motore i skutere 2011. godine otvaramo poslovnu jedinicu "Moto Shop"

Nastojimo da tržištu ponudimo robu koja nedostaje, po cijenama koje se ne bi puno razlikovale od onih u regiji i inostranstvu, a kupac bi dobio vrhunski kvalitet proizvoda.

Distributeri smo za BiH
: motocikala i skutera proizvođača HONDA koji su poznati po svojoj kvaliteti i izdržljivosti.

Uvoznici smo:
 premium ulja za automobile i motocikle MOTUL, motorističke opreme proizvođača MODEKA, najstarijeg proizvođača kaciga za motoriste LAZER, premium zaštitnih kaciga za motoriste SHOEI, opreme za motore i motoriste OXFORD, kofera i torbi GIVI. Proizvodi ovih proizvođača su svjetski poznati po svojoj kvaliteti kao i prihvatljivoj cijeni. 

Uz svoj osnovni program odjeće, obuće te ostale opreme tu su i dijelovi za motocikle i skutere od kojih bi izdvojili originalne NGK svjećice proizvedene u Japanu, MEIWA, EMGO i KYOTO filteri, TRW Lucas kočione pločice i upravljači, CONTINENTAL i DUNLOP gume za motocikle i skutere, TOP LAMP sijalice, "ATHENA"semerinzi za viljuške...

U cilju nam je da robu i usluge iz ovog segmenta ponudimo što kvalitetnije i po što boljim cijenama uz slogan: Enjoy the ride!


RADNO VRIJEME:

Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00
Subota:                     09:00 - 13:00
Nedelja: ne radimo
0 0